Gdyby ktoś nie wiedział, albo był pewien to ścianka jest czynna w poniedziałki i środy od 20.00 do 21.30 i w piątki od 20.30 do 22.00.
Hmm? A w poniedzialek albo w środe nie jest ona otwarta od 20:00 do 22:00? ;> Coś mnie się wydaję, że chyba tak jest, tylko nie pamiętam, w który dzień.... ale mogę się oczywiście mylić
A tak w ogóle, to dla mnie trochę skandaliczne, żeby ścianka była otwarta tylko przez póltorej godziny, tymbardziej że teraz tam coraz więcej osób przychodzi ... nawet porządnie zmęczyć się nie da, a o rozgrzewce to trzeba zapomnieć, bo szkoda na nią czasu przy tak krótkim czasie treningu
Ostatnio edytowany przez rajiu (2008-01-11 22:52:20)
Użytkownik
Radziu jak mozesz sie wspinacz bez rozgrzewki!!
powinienes dostac minusa
Zdaje mi sie, ze scianka jest czynna do 22:)albo to wy sie zawsze tak zbieracie ze wam sie czas bardzo przedluuuuza
Teoretycznie jest czynna do 21.30, ale praktycznie dzięki naszym wspaniałym Paniom Sprzątającym możemy sobie siedzieć dłużej. I tu przychodzi właśnie ten moment żeby pozdrowić nasze kochane Panie Sprzątające!
Użytkownik
Racja, Pani Sprzatająca ma autobus o 22 wiec pozwala nam siedziec dłuzej;d Tak ostatnio mówiła...
Witajcie, jestem "nowy" i tu, i w Lubinie... czy temat ścianki w SP14 jest nadal aktualny? godziny i dni?
Jak się okazało będę mieszkał niedaleko a na małe łojenie po pracy jestem jak najbardziej chętny
dzięki za informację i mam nadzieję do miłego poznania.
ziemowit.gUżytkownik
O ile mi wiadomo to ścianka przez okres wakacji jest zamknięta (tak jak i szkoła)
Niech mnie ktos poprawi jeśli się mylę.
Pozdrawiam.
Dzięki za informację, no tak zapomniałem o tym fantastycznym wynalazku jak wakacje jak już się w pełni na miejscu rozgoszczę z przyjemnością podskoczę na kielich, także do zobaczenia.
Nowy użytkownik
Siemanko
Mam pytanko czy można wpaść z własnym sprzętem na waszą ściankę ?? Czy, żeby się powspinać trzeba być w waszym stowarzyszeniu. I czy ludzie, którzy nie mają kompletnie żadnego doświadczenia mogą też przyjść ??
Pozdrawiam
Użytkownik
W okresie wakacyjnym ścianka czynna w poniedziałki i wtorki od godziny 19.00
1000daysNowy użytkownik
brzezik napisał:
W okresie wakacyjnym ścianka czynna w poniedziałki i wtorki od godziny 19.00
Witaj,
do której godziny jest czynna? Ile za wejście? Czy są jakieś natryski, szafki? Dużo jest ludzi?
Użytkownik
Na razie wspin w sp14 w dniach: poniedziałek 20.00, wtorek 20.30
ziemowit.gUżytkownik
Ruszam ostro z promocją ścianki w 14-ce wśród znajomych. Postaram się namówić kilkoro znajomych aby w pon. zabrali dzieciaki na ścianke ... zobaczymy jak wypali.